Poul Helge Sørensen
(1930-2012)

 

Familie

Ægtefæller/børn:
1. Helen Birgit Hansen

Poul Helge Sørensen

  • Født: 2 Feb. 1930
  • Ægteskab (1): Helen Birgit Hansen den 26 Mar. 1964
  • Død: 9 Maj 2012 i en alder af 82 år
  • Begravet: Udby Kirkegaard, Udby, Tuse, Holbæk, DK
Billede

punkttegn  Begravelsesnotater:

(Nordvest 12. maj 2012)
Dødsfald
HOLBÆK/TUSE NÆS: Poul Sørensen, Smitsvej 1, Holbæk (tidligere Minkemark) er død 82 år.
Poul Sørensen var født i Nørup på et mindre landbrug, og det stod tidligt klart, at landbruget og ikke mindst kvægholdet havde hans interesse. Poul Sørensen tjente på flere gårde bl.a. som en værdsat fodermester og var undervejs indkaldt til militæret og blev korporal, ligesom han uddannede sig til delingsfører på Ollerup Gymnastikhøjskole. Det førte senere til flere instruktørjob inden for den frivillige idræt, og også fodbolden have høj prioritet i hans fritidsliv
En periode forpagtede Poul Sørensen sammen med sin nu afdøde bror, postbud Knud Eskild Sørensen, en ejendom ved Ny Kro. Midt i 1960erne flyttede Poul Sørensen til Minkemark, hvor han sammen med hustruen Helen overtog hendes forældres ejendom. Her supplerede han landbrugsindtægterne med forskellige deltidsjob uden for landbruget, bl.a. som slagteriarbejder og flisestøber, og en periode var Poul Sørensen gravermedhjælper på Udby Kirkegård.
I 2003 solgte ægteparret det meste af ejendommens jordtilliggende, og efter tiltagende helbredsproblemer flyttede Helen og Poul Sørensen for tre år siden til en lejlighed på Ridebanevej i Udby. Det var et hårdt slag for Poul Sørensen , at han i december 2010 mistede sin kone, og hans helbred svandt hurtigt. Der var ingen børn i ægteskabet. Poul Sørensen efterlader sig søstrene Edith, der bor i Birkerød, og Ellen, der er hjemmehørende i Mørkøv.



Billede

Poul blev gift med Helen Birgit Hansen, datter af Karl Hansen Boelsmand og Ingeborg Nielsen, den 26 Mar. 1964. (Helen Birgit Hansen blev født den 7 Apr. 1935 i Minkemark, Udby, Tuse, Holbæk, DK, dåb den 30 Maj 1935 i Udby Kirke, Udby, Tuse, Holbæk, DK, døde den 1 Dec. 2010 og blev begravet i Udby Kirkegaard, Udby, Tuse, Holbæk, DK.)


Billede

© Informationer fra denne side må ikke bruges i anden sammenhæng uden tilladelse og uden angivelse af kilde.


Indholdsfortegnelse | Efternavne | Navneliste

Denne hjemmeside blev lavet 22 Mar. 2023 med Legacy 9.0 fra MyHeritage.com; Ophavsret og vedligeholdelse af poul@poul-herdis.dk