Ellen Kirstine Nielsen
(1905-1997)

 

Familie

Ægtefæller/børn:
1. Robert Piil

Ellen Kirstine Nielsen

  • Født: 14 Nov. 1905
  • Ægteskab (1): Robert Piil
  • Død: 15 Mar. 1997 i en alder af 91 år
Billede

punkttegn  Forskningsnotater:

Robert Piil skriver:
Min farmor. Hun er datter af Niels Nielsen fra Ejlekærgaard. Ejlekærgård er slægtsgård, og der er udarbejdet slægtsmateriale omkring den del af slægten. Gårdens nuværedende ejer, er 7. generation på gården. Der er bevaret en sjov historie fra Niels Nielsen. Han og hans bror, havde siddet på deres farmors skød som børn i slutningen af det 19. århundrede. Hun havde fortalt dem at de i hvert fald ikke ville opleve lige så store omvæltninger i deres tid, som hun havde oplevet i hendes. Niels Nielsen har siden sagt han kunne komme i tanke om to store omvæltninger for hans farmor. Den ene var at man nu kunne tage toget til København, og således tage til byen og komme tilbage samme dag. Den anden var, at den såkaldt "stive" vogn, havde fået fjedre.


Billede

Ellen blev gift med Robert Piil, søn af Jens Hansen Piil Slagteridirektør og Cathinka Hansen. (Robert Piil blev født den 2 Dec. 1898 i Ringsted Købstad, Ringsted, Sorø, DK, dåb den 2 Apr. 1899 i Ringsted Kirke, Ringsted, Ringsted, Sorø, DK og døde den 14 Sep. 1979.)


Billede

© Informationer fra denne side må ikke bruges i anden sammenhæng uden tilladelse og uden angivelse af kilde.


Indholdsfortegnelse | Efternavne | Navneliste

Denne hjemmeside blev lavet 22 Mar. 2023 med Legacy 9.0 fra MyHeritage.com; Ophavsret og vedligeholdelse af poul@poul-herdis.dk