Rachel Remmich
(1927-)

 

Familie

Ægtefæller/børn:
1. Harold Kenneth De Krey

Rachel Remmich

  • Født: 26 Nov. 1927, Kidder County, North Dakota, USA
  • Ægteskab (1): Harold Kenneth De Krey i 1953
  • Død: 15 8 5 2019, Bismarck, Burleigh County, North Dakota, USA
  • Begravet: Steele, Kidder County, North Dakota, USA
Billede

punkttegn  Forskningsnotater:

Rachel DeKrey, 91, døde 15. august 2019 på Sanford Hospital efter kort tids sygdom.

Rachel blev født den 26. november 1927, nær Steele, af William og Matilda (Seher) Remmich, den syvende af 10 børn. Hun dimitterede fra Steele High School i 1947. Mens hun gik i high school, lærte Rachel at betjene en linotypemaskine på Kidder County News. Hun udnyttede denne færdighed over 30 år på Jamestown Sun og Steele Ozone Press. Efter linotype maskinen blev erstattet af offset udskrivning, læste hun bevis for Ozon. Hun har også clerked på Steele Drug i 1980'erne.Rachel

gift Harold DeKrey i 1953, og de boede i byen Steele indtil 1960, da de flyttede til gården. Hun var et aktivt medlem af Steele United Methodist Church, der tjente som søndagsskoleinspektør, kirkekasserer og delegeret til generalkonference. Hun var også involveret i en kvindegruppe, et langsigtet bibelstudium, Golden Manor Auxiliary, der opretholder Kidder County Museum og mange andre samfundsaktiviteter, der sker, når du har tre børn.

Rachel og Harold flyttede til Primrose Retirement Community i Bismarck i oktober 2015 og efterlod deres gård i 47 år. Selv om det var et vanskeligt træk, tilpassede de sig hurtigt ind i deres nye samfund, fik nye venner og nød Primrose-aktiviteter; og familien er taknemmelig for det vidunderlige personale der.

Hun var kendt for sin madlavning, bagning, rengøring, havearbejde og gæstfrihed. Ingen forlod sultne! Rachel nød ord puslespil og spil, især krydsord, som hun gjorde i blæk. For en tid rejste de med busture, en Alaskan krydstogt, og en tur til Europa, som regel en del af en gruppe hostet af en pensioneret præst.

Rachel er overlevet af sin mand, Harold; to sønner, Dan (Anne) DeKrey, Bruce (Jeanne) DeKrey; datter, Jeanie (Scott) Hackey; 2 børnebørn; søstrene Florence Fischer, Arlene Kirk, LoEtta Sellner; og mange niecer og nevøer. Hun blev efterfulgt i døden af sine forældre; brødre, Alvin og Lorran; søstre, Emma, Viola, Elsie og Lea.

punkttegn  Begravelsesnotater:

Rachel Remmich DeKrey
FØDSEL26 nov 1927
Kidder County, North Dakota, USA
DØD15. aug. 2019 (91 år)
Bismarck, Burleigh County, North Dakota, USA
BEGRAVELSE
Woodlawn Kirkegård
Steele, Kidder County, North Dakota, USA
MINDESMÆRKE-ID207026442 · Vis kilde


Billede

Rachel blev gift med Harold Kenneth De Krey, søn af Cornelius De Krey og Winnie Vellenga, i 1953. (Harold Kenneth De Krey blev født den 8 Jun. 1928 i Weiser township, Kidder County, North Dakota, USA, døde den 11 Okt. 2021 i Bismarck, Burleigh County, North Dakota, USA og blev begravet i Steele, Kidder County, North Dakota, USA.)


Billede

© Informationer fra denne side må ikke bruges i anden sammenhæng uden tilladelse og uden angivelse af kilde.


Indholdsfortegnelse | Efternavne | Navneliste

Denne hjemmeside blev lavet 22 Mar. 2023 med Legacy 9.0 fra MyHeritage.com; Ophavsret og vedligeholdelse af poul@poul-herdis.dk